Pentru detalii aditionale privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.


Livrarea se face prin intermediul Curierului sau personal pentru comenzile din Bucuresti si judetul Ilfov (de comun acord cu clientul si doar in situatii speciale, plata se face doar cu cardul in acesta situatie), comanda se preda curierului spre livrare in termen de maxim 5 zile lucratoare ulterior confirmarii comenzii, in caz ca nu s-a stabilit altfel de comun acord cu cumparatorul.

Produsele comercializate de catre SciScape Holding SRL nu beneficiaza de garantie sau fereastra de servisare deoarece nu au parti in miscare, parti mecanice sau electronice si au doar un rol decorativ. In cazul produselor gen print/design definite in pagina produsului, posibilitatea de retur se limiteaza doar la suma rezultata din scaderea manoperei si materialelor folosite pentru comanda din suma totala platita ( fara taxa de livrare ); deoarece respectivele materiale si/sau timpul aferent realizarii au fost deja folosite.

Perioada de garantie se identifica cu fereastra de timp de 14 zile *termen legal* care permite cumparatorului sa ceara inlocuire sau retur; daca livrarea s-a facut impropriu produsul fiind deterioarat la primire (fapt ce trebuie consemnat prin proces verbal in prezenta curierului, orice sesizare ulterioara nefiind luata in considerare) sau daca din orice alt motiv subiectiv cumparatorul decide ca nu doreste sa pastreze produsul.

Garantia si posibilitatea de retur nu se aplica in cazul in care produse sunt deteriorate fizic sau moral, considerandu-se ca aceste defecte sunt dobandite ulterior acceptarii coletului livrat in contextul in care produsul este impachetat pentru livrare impreuna cu o serie de elemente de siguranta, suficiente pentru a pastra produsul intact in timpul procesului de livrare.

Produsele nu beneficiaza asadar de o perioada de servisare si pot fi returnate doar in cazul in care cumparatorul nu este multumit de produs, conform legii, in termen de 14 zile conform termenilor descrisi in sectiunea "termeni retur" Daca, ulterior livrarii, asupra produsului se aplica orice actiune exterioara care il poate deteriora, spre exemplu loviri, zgarieturi, folosirea improprie a sistemului fixare etc, se considera ca acestea sunt exclusiv responzabilitatea consumatorului si nu constituie temei pentru inlocuire sau returnare.


Termeni si conditii pentru retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

SciScape va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale si acceptarea returului. SciScape Holding SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

De retinut!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la livrator in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri sau alte ansamble si/sau subansable oferite cu titlu de cadou, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Cererile de retur se trimit prin email la contact@sciscape.ro iar adresa de retur este str. Inginer Nicolae Teodorescu nr 9. sector 6, Bucuresti. Retururile se fac doar prin Curier.