Ramă Foto - Tablou, de perete. pentru Poze - Canvas - Diplomă/Certificat - Puzzle - Oglindă - Icoană - Goblen - Licheni. LT10 - Albastru, cu geam anti reflexie.

RON 99.98
Dimensiune Ramă (dimensiunile la interiorul ramei): 10x15 cm (A6)
Poți adăuga o imagine și o primești GRATUIT în rama comandată. (nu implică costuri adiționale)
PROMO: Livrare gratuită!
Product code - SKU rLT10al10x15
In stock

Description

Ramă disponibilă într-o gama variată de mărimi, pentru fotografii, tablouri, oglinzi, goblen, lucrări gratice etc. profilul ramei este confecționat în întregime din lemn de calitate înaltă. {Orice Dimensiuni}

Poți comanda rame cu orice dimensiune și/sau specificație opțională, cu sau fără geam anti reflexie, adâncime sporită a profilului ramei pentru montarea lucrărilor tip pânză pe șasiu, licheni, icoană etc,

Pentru detalii vă rugam scrieti-ne pe whatsapp la 0757923982, email: contact@sciscape.ro sau în câmpul observații la plasarea comenzii.

 

Caracteristici cheie:

  • profil 100% lemn.
  • geam ANTIREFLEX ce asigură vizibilitate bună a lucrării expuse in ramă chiar și in condiții de luminozitate ambientală sporită.
  • spate rigid din MDF ce asigură integritate sporită ramei și un suport solid pentru montarea diferitelor lucrări tip canvas.
  • 2 agățatori ce permit dispunerea în mod portret sau peisaj in caz că pe viitor dorești să montezi o altă imagine în ramă ( ramele cu latura lungă mai mare de 70 cm vor avea 2 agătatori pe latura respectivă)

Poate fi un cadou inedit pentru o persoană dragă, prieten sau coleg; un cadou personalizat prin posibilitatea de a adăuga o poză sau imagine personală, momente ce vrei să fie rămână imortalizate.

Se pretează perfect pentru decorarea cu imagini personale sau tematice a diferitelor spații interioare gen terasă, club, bar, băcănie, cofetărie, spațiu clădire de birouri; cât și pentru decorarea propriei locuințe, decorațiuni perete dormitor, living etc

  • Dimensiune atipică, pentru comandarea unei rame cu dimensiunea atipică, selectați opțiunea "Dimensiune atipică" și notați în câmpul observații de la check-out, dimensiunile dorite, vom calcula prețul și vom edita comanda după ce vă veți da acordul asupra prețului comunicat. 

Recommended products

Details

SKU
rLT10al10x15
Tip Rama
Profil Lemn LT10
Lațime Profil
3.9 cm
Culoare Rama
Albastru